Spesiell erfaring i bruk av hjerteultralyd med og uten stresstest og barn med medfødte hjertefeil.

Våre medarbeidere

Dr. med Harald Brunvand.
Spesialist i indremedisin og hjertesykdommer

Ansvarlig lege ved Agder Hjerteklinikk. Utdannet lege ved Universitetet i Bergen i 1990. Disputert for den medisinske dr. grad ved Universitetet i Bergen i 1997. Spesialist utdanning i indremedisin og hjertesykdommer ved Sørlandet Sykehus, Arendal fra 1996-2000. Spesialistutdanning i hjertesykdommer ved Rikshospitalet fra 2000-2003. Overlege ved hjerteseksjonen, Sørlandet Sykehus, Arendal fra 2003-2009. Har bred erfaring fra utredning og behandling av de fleste pasienter med hjertesykdommer. Spesiell erfaring i bruk av hjerteultralyd med og uten stresstest og barn med medfødte hjertefeil.

Nina Larsen, sykepleier

Utdannet sykepleier i 1992. Har bred erfaring med både hjertepasienter, nyrepasienter og slagpasienter ved sykehuset i Arendal fra 1993. Har god erfaring med alle typer hjertepasienter og spesielt utredning med hjerteultralyd med og uten stress, arbeids EKG og barn med medfødte hjertefeil. Hun har ansvar for hjerteultralyd og arbeids EKG.

Mary Ann Fjermedal, sekretær

Utdannet sekretær fra handelsskole og har mange års erfaring som helsesekretær ved sykehuset i Arendal. Hun deltar i alle typer undersøkelser og har ansvar for organisering av henvisninger og pasientprogram.

Marianne Arntzen

Marianne er utdannet sykepleier fra Danmark i 2001 og har bred erfaring fra hjemmesykepleie og legevakt i Arendal. Hun deltar i alle deler av virksomheten ved Agder Hjerteklinikk